Bedrijven

Nederland

Bedrijfsvestiging

Als bedrijf wil je jezelf goed op de kaart zetten. Maar dat alleen is niet genoeg. Je zult moeten blijven vernieuwen. Je wilt opvallen ten opzichte van je concurrent. Klanten echt het idee geven dat je tijd en moeite voor ze over hebt. Door luchtopnames te laten maken spring je eruit, val je op en trek je de aandacht. Op deze manier kun je je onderscheiden van de rest.

Door uw bedrijfspand vanuit de lucht te fotograferen weten klanten binnen één oogopslag waarmee ze te maken hebben. Je straalt professionaliteit uit waardoor klanten in je gaan geloven. Enkele voorbeelden waarbij luchtfoto’s een uitstekend idee zijn: boerderijen, campings, sportvelden, natuurgebieden, hotels, bungalowparken, vakantiehuizen, feesten, reclamebureaus, kastelen, musea, pretparken enz.

u6

Makelaars

Als makelaar kunt u er voor kiezen om luchtopnames aan te bieden aan klanten. Uw geeft klanten net iets extra’s om voor u te kiezen. Om als makelaar naast uw werk, ook nog professioneel drone beelden te maken is echter niet altijd gunstig. Het neemt een hoop tijd in en eist de benodigde investeringen. Er kan een hoop bij komen kijken als u dit op een professionele manier wil inzetten. Dit kunt u bijvoorbeeld lezen in een van mijn blogs. Toch kan het geen kwaad om voor uzelf een afweging te maken.

U kunt kiezen voor een expert op dit vakgebied. Ik maak voor al uw klanten (indien zij dat willen) prachtige luchtbeelden namens uw makelaarsbedrijf. Wanneer u (als makelaar) hier geïnteresseerd in bent, neem dan contact met mij op. We kunnen hier dan verder op ingaan.

Untitled 1


Langere Projecten

In de ontwerpfase van infrastructurele werken, zoals (snel)wegen, viaducten, bruggen, wegenbouw, landschappen of van bouwprojecten is het van belang om een actueel en gedetailleerd overzicht te hebben van het betreffende gebied of de verschillende bouwfases. Hierbij kunnen luchtopnames die in verschillende periodes zijn gemaakt van belang zijn. Denk hierbij aan bouwbedrijven en projectontwikkelaars die hier gebruik van kunnen maken. 

Een langer project houdt in dat een bepaalt object/gebied wordt gefotografeerd over een langere periode. Elke week/maand/jaar veranderd dit object/gebied op welke manier dan ook. Door dit proces vast te leggen vanuit de lucht heeft u aan het eind van het project een tijdlijn. In deze tijdlijn kunt u door middel van luchtopnames zien uit welke fases het project bestaat. Een tijdlijn kan enorm handig zijn als er meerdere partijen zijn betrokken. 

Nog niet overtuigd? Bekijk anders de manier waarop ik werk. Zo krijg je een goed overzicht van hoe en wat. Ik leg hier per stap uit hoe ik het aanpak. U weet zo beter waar u aan toe bent wanneer u contact met mij opneemt. Ook als er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht. Dit kan een vraag zijn over mijn diensten, maar ook over iets algemeens.

Portfolio

Hier zie je nog een aantal foto's/video's die ik heb gemaakt voor bedrijven.
Scroll naar top