Verbeter je drone foto’s drastisch in 6 stappen
Pijl naar beneden

Hoi, ik ben Jasper!

In 2018 kocht ik mijn eerste drone, namelijk de DJI Phantom 3 Standard. Ik weet nog dat ik niet kon wachten met het maken van mijn eerste foto’s vanuit de lucht. Destijds een prima instapmodel waarmee ik goed uit de voeten kon. Tenminste, dat dacht ik..

Al snel begon ik met het maken van mijn eerste drone foto’s en stond ik erg vroeg op. Want ja, ik dacht dat dat het perfecte tijdstip was voor de mooiste drone foto. In In de kou op de vroege morgen steeg ik mijn drone op, begon ik mijn camera een beetje te draaien en maakte ik de eerst kiekjes vanuit de lucht.

Eenmaal thuis zette ik mijn luchtfoto’s op de computer en bekeek ik ze nog eens stuk voor stuk goed na. De kwaliteit van de foto’s viel echter tegen, waardoor ik best teleurgesteld was. Zo was de ene foto overbelicht en de ander juist heel erg overbelicht. Ik ben naar mooie locaties gereden om de kwaliteit op te schroeven, maar ook dat maakte niet echt het verschil. De drone foto’s bleven grauw en er zat niet echt leven in.

Door de jaren heen heb ik inmiddels heel wat geleerd over drone fotografie. Ik heb sindsdien ondervonden dat het maken van de perfecte drone foto bestaat uit slechts 6 stappen. Als je die stappen goed toepast zie je een wereld van verschil.

Jasper

Even eerlijk.. Maak jij al dít soort drone foto's?

Voor mooie drone foto’s heb je geen drone van tienduizenden euro’s nodig. Ook hoef je niet naar het buitenland voor spectaculaire landschappen. 

De onderstaande foto’s zijn allemaal in Nederland gemaakt met een drone minder dan 1.000 euro.

Pijl naar beneden
Ruud Smolders
Ruud Smolders
Lees verder
Jasper van Drone Optiek is zeer kundig op het gebied van drones. Je kunt merken dat hij verstand heeft van de materie. Het is voor hem niet alleen werk, maar ook een hobby. Daarnaast maakt hij hele mooie kwaliteitsfoto's
Patrick Vermeeren
Patrick Vermeeren
Lees verder
***** zeker verdiend. Een vraag over de capaciteit van de drone batterij werd zeer snel en correct beantwoord. Het heeft me geholpen bij mijn keuze. Hogere capaciteit vliegt langer, zwaardere accu dus meer vermogen nodig. Neem dus de gulden middenweg..
Frans van Peperstraten
Frans van Peperstraten
Lees verder
Drone optiek geeft heel uitgebreide info op de site. Je kunt er alles vinden. Van regelgeving tot technische zaken. Ook als je vragen stelt, krijg je snel EN uitgebreid antwoord. Kortom: zeer informatieve site!
Previous
Volgende

Tijd voor professionele drone foto's?

Ben je klaar om je drone foto’s drastisch te verbeteren? Download dan dit stappenplan om erachter te komen hoe je de perfecte drone foto maakt. Ontdek hoe een professionele drone foto tot stand komt en hoe jij het meeste uit je drone haalt.

Je weet hoe je de beste instellingen kiest, hoe je de ideale locatie vindt en wat het beste tijdstip is waarop je moet vliegen.

Scroll naar boven
50%
Vergeet je gratis stappenplan niet!
Geen spam en gedoe, alleen gouden tips.
De 6 stappen voor het maken van de perfecte drone foto
50%
Waar mag ik ‘m naartoe sturen?
Geen spam en gedoe, alleen gouden tips.
De 6 stappen voor het maken van de perfecte drone foto