inspectie

Nederland

Bouwbedrijven

Objecten, infrastructuur, gebouwen en locaties kunnen geïnspecteerd worden door middel van een drone. Met een drone kun je de moeilijkste plekken bereiken. Ik maak hier een luchtopname van zodat u een goed beeld heeft van de situatie. Dit kunnen dus hele gedetailleerde foto’s zijn, maar ook foto’s van een veel groter terrein. Daarnaast zijn drones duurzaam, snel en kostenbesparend. Je hoeft namelijk geen steiger of bouwkraan meer te gebruiken.

De belangrijkste reden voor een inspectie bij een bouwbedrijf is natuurlijk de veiligheid. Een bepaald gebouw is pas veilig wanneer deze goed wordt onderhouden. Een bouwbedrijf kan in grote problemen raken als zij niet voldoen aan de benodigde veiligheidsregels.
u6
Untitled 1


Huizen

Ook huizen kunnen worden geïnspecteerd. Denk hierbij vooral aan zonnepanelen en dakpannen. Door foto’s en filmpjes van dichtbij te maken kunt u goed zien hoe het ervoor staat. 

Inspecties door middel van een drone kunnen bijvoorbeeld voor de volgende situaties worden ingezet:

  • Zonnepanelen
  • Hoogspanningsmasten, antennes, antennemasten
  • Kunstwerken
  • Moeilijk toegankelijke locaties als hoge gebouwen, torens, maar ook booreilanden of schepen

Let op: ik maak tijdens mijn opnames geen gebruik van een speciale ‘inspectie drone’ of inspectie software. Ik vlieg dus enkel met een camera voor fotografie. Dit houdt de kosten laag en is alsnog erg effectief.

Nog niet overtuigd? Bekijk anders de manier waarop ik werk. Zo krijg je een goed overzicht van hoe en wat. Ik leg hier per stap uit hoe ik het aanpak. U weet zo beter waar u aan toe bent wanneer u contact met mij opneemt. Ook als er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht. Dit kan een vraag zijn over mijn diensten, maar ook over iets algemeens.

Portfolio

Hier zie je nog een aantal foto's/video's die ik heb gemaakt voor inspectie.
Scroll naar top