Luchtfoto laten maken

Jasper van der Vliet

Luchtfoto's

Luchtfoto's kunnen van allerlei objecten of landschappen worden gemaakt. Ze maken het mogelijk om overzicht te creëren. De juiste weersomstandigheden, compositie en bewerking zijn van belang. De foto's bewerk ik met een professioneel edit programma. Op deze manier zorg ik dat de foto's nét wat meer opvallen dan normaal. Onderaan deze pagina kun je zien wat ik hiermee bedoel.

Luchtvideo

Naast luchtfoto’s maak ik ook luchtvideo’s. Net zoals luchtfoto's creëert een luchtvideo overzicht. Een luchtvideo trekt echter meer aandacht dan een luchtfoto. Het nadeel van een luchtvideo is dat je het alleen online kunt gebruiken. Je kunt het niet afdrukken op groot papier zoals dat bij een luchtfoto wel kan.

Service

Je kunt van mij maximale inzet verwachten. Dit betekent dat ik alle aandacht heb voor de opdracht en ik pas stop als jij en ik tevreden zijn. Ik lever de beelden binnen 24 uur. Als er iets moet worden aangepast doe ik dit zo snel mogelijk. Het kan fijn zijn om van tevoren te kijken hoe ik te werk ga. Dit geeft in grote lijnen aan hoe ik aan de slag ga.

Blogs

Verder maak ik ook nog blogs over drones. Ik help mensen bij het kiezen van de juiste drone. Daarnaast vertel ik alles omtrent drones. Mocht je zelf geïnteresseerd zijn in drones, of ben je gewoon nieuwsgierig, neem dan zeker een kijkje. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ik hoop dat je er iets aan hebt.

Kwaliteit

De luchtfoto’s maak ik in 20 megapixels. Er kunnen ook foto’s worden gemaakt op een langer termijn. Denk aan bouwbedrijven die een proces vast willen laten leggen. Door middel van GPS kan ik de foto’s vanuit precies dezelfde plek op verschillende momenten maken. Op den duur ontstaat er een tijdlijn.

Bij het maken van een mooie luchtfoto komt meer kijken dan mensen denken. Het weer moet mee zitten en de compositie moet goed zijn. Tot slot fotografeer ik vanuit verschillende perspectieven. Zo ontvang je een variërend fotoalbum.

Levering

De luchtfoto’s worden binnen 24 uur geleverd in RAW-formaat. Zo verliest de foto geen kwaliteit en kan ik hem beter bewerken. Ik verstuur deze beelden via WeTransfer. WeTransfer maakt het mogelijk grotere bestanden via de mail te sturen, zonder kwaliteitsverlies. Het versturen kan ook via de post op een USB-stick.

Ik vlieg ook op zaterdag en zondag gedurende het hele jaar. Daarnaast ben op enorm flexibel in de vliegtijden. Ook buiten werktijden ben ik beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om te vliegen tijdens de Golden Hour. De uren waarop de zon opkomt en onder gaat. Dit levert de mooiste resultaten op.

Specs

Wat krijg je?

Voor

Na

Voor

kasteel de haar onbewerkt optimized min

Na

luchtfoto laten maken
Scroll naar top