Luchtfoto laten maken

Jasper van der Vliet

Luchtfoto's

Luchtfoto's kunnen van allerlei objecten of landschappen worden gemaakt. De juiste belichting, compositie en bewerking zijn van belang. Van de voorbereidingen tot de nabewerking doe ik er alles aan voor een perfect eindresultaat. Luchtfoto’s maken het mogelijk om overzicht te creëren. Het kan echter ook snel voor chaos zorgen in een foto. Het is belangrijk dat je dit in de gaten houdt. In mijn blogs ga ik hier verder op in. 

Luchtvideo

Naast luchtfoto’s maak ik ook luchtvideo’s. Het is ook mogelijk om dit allebei te doen. U kunt hiervoor een offerte aanvragen. In een offerte kunt u precies vertellen wat en hoe u het wilt. Als u dit niet precies weet maken we samen een plan. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Service

U kunt van mij maximale inzet verwachten. Dit betekent dat ik alle aandacht heb voor uw opdracht en ik pas stop als u en ik tevreden zijn. Ik kan u ervan verzekeren dat alles naar wens zal zijn en de samenwerking goed verloopt.
Ik houd van een goede communicatie tussen mij en de opdrachtgever. Op deze manier kan ik goed aan uw wensen voldoen.

Blogs

Verder maak ik ook nog blogs over drones. Ik help mensen bij het kiezen van de juiste drone. Daarnaast vertel ik alles omtrent drones. Mocht u zelf geïnteresseerd zijn in drones, of bent u gewoon nieuwsgierig, neem dan zeker een kijkje. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ik hoop dat u er iets aan heeft.

Kwaliteit

De luchtfoto’s maak ik meestal in 20 megapixels. Het is bij mij echter mogelijk om luchtfoto’s te maken tot 150 megapixels. Je kunt hiervoor een offerte aanvragen en contact met mij opnemen. Het maken van foto’s tot 150 megapixels kost meer tijd en zit anders in elkaar dan normale foto’s. Voor meer informatie kunt u mij altijd een berichtje sturen. Er kunnen ook foto’s worden gemaakt op specifieke locaties. Denk aan bouwbedrijven die een proces vast willen laten leggen. Door middel van GPS kan ik de foto’s vanuit precies dezelfde plek maken. Op den duur ontstaat er een tijdlijn. Meer informatie hier.

Levering

De luchtfoto’s worden binnen 24 uur geleverd in een RAW en JPEG-bestand. Ik verstuur deze beelden via WeTransfer. WeTransfer maakt het mogelijk grotere bestanden via de mail te sturen, zonder kwaliteitsverlies. Ik vlieg ook op zaterdag en zondag gedurende het hele jaar. Daarnaast ben op enorm flexibel in de vliegtijden. Ook buiten werktijden ben ik beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om te vliegen tijdens de Golden Hour. De uren waarop de zon opkomt en onder gaat. Dit levert de mooiste resultaten op.

Specs

Wat krijg je?

Voor

Na

kasteel de haar onbewerkt optimized
kasteel de haar optimized 2
Scroll naar top