Luchtvideo laten maken

Jasper van der Vliet

Luchtvideo

Als er één manier is om aandacht te trekken, dan is het wel een luchtvideo. Een luchtvideo valt meer op dan luchtfoto’s en is daarom de beste manier om onderwerpen te promoten. Of het nou een groot object is, groot landschap, of een bewegend object, alles is mogelijk. Het maken van een dronefilm kan op oneindig veel manieren. Het is juist daarom zo belangrijk om naar de opdrachtgever te luisteren.

Luchtfoto's

Je kunt bij mij ook terecht voor drone foto’s. De dronefoto’s en video’s worden beide helemaal op maat gemaakt met alleen de allerbeste service. Deze service houdt in dat de beelden snel worden geleverd, er een goede communicatie is en de beelden van hoge kwaliteit zijn. Een luchtfoto kan in één keer een bepaald gebied/perceel in beeld brengen. Klik hieronder voor meer informatie en voorbeelden van luchtfoto's die ik heb gemaakt.

Levering

De luchtopnames die ik maak ontvang je altijd rechtenvrij. Ik bewaar de beelden voor het geval je ze beelden kwijtraken. Je hoeft je hier dus geen zorgen over te maken. Wanneer het op de dag van filmen/fotograferen hard waait of regent, verplaatsen we de opdracht. Hier worden geen extra kosten voor verrekend. Net zoals de luchtfoto's worden de luchtvideo's via de mail gestuurd. Ik kan ze echter ook via de post sturen op een USB-stick.

Blogs

Verder maak ik ook nog blogs over drones. Ik help mensen bij het kiezen van de juiste drone. Daarnaast vertel ik alles omtrent drones. Mocht je zelf geïnteresseerd zijn in drones, of bent je gewoon nieuwsgierig, neem dan zeker een kijkje. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ik hoop dat je er iets aan hebt.

Kwaliteit

Een luchtvideo laten maken kan bij mij in een zeer korte tijd. Ik lever de luchtvideo’s meestal binnen één dag. Dit hangt uiteindelijk van de soort opdracht af. Als gecertificeerd dronepiloot kan ik op een veilige en verantwoorde manier de mooiste luchtbeelden maken.

Ik ben minimaal 1 uur op locatie en lever de beelden in 4K 30fps. Het is echter ook mogelijk om de beelden te versturen in Full HD 120fps.

Uiteindelijk gaat het niet om wat de drone allemaal kan doen, maar de dronepiloot zelf. De drone is slechts gereedschap voor mij. Dit is belangrijk bij het kiezen van een dronepiloot. Een professionele drone betekent niet meteen professionele beelden.

Drone

Mijn drone beschikt over een 360 graden obstakeldetectie. Dit betekent dat de drone automatisch stopt wanneer het een obstakel te dicht nadert. Mocht het dan toch fout gaan, dan heb ik een reserve drone waarmee ik toch de gewenste beelden kan maken. Bovendien ben ik verzekert tot 1000.000 euro schade.

Doordat ik over meerde accu's beschik kan ik langer vliegen. met alle accu's bij elkaar kan ik maximaal 1.5 uur vliegen. Wanneer je langer de tijd hebt om te filmen, wordt de kwaliteit van de beelden vrijwel altijd hoger.

Tot slot zorgt de 3-assige gimbal waarover mijn drone beschikt voor stabiele beelden zelfs als het waait. Hieronder zie je een paar voorbeelden van video's die ik heb gemaakt.

Specs

Model
DJI Mavic 2 Pro

Batterijduur
3 x 31 minuten per accu

Max. snelheid
72 km/uur

Max. windsnelheid
29-38 km/uur

Gewicht
907 gram

Sensor
1” CMOS
Pixels: 20 million

Video resolutie
4K: 3840×2160 24/25/30p
2.7K: 2688×1512 24/25/30/48/50/60p
FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/120p

Kleurmodus
Dlog-M (10bit), HDR video (HLG 10bit)

Video formaat
MP4 / MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)

Natural Look

Video afspelen

Cinematic Look

Video afspelen
Scroll naar top