Tarieven

Hieronder kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Een pakket kan helemaal op maat worden gemaakt.

Luchtfoto's

149
 • 15 Luchtfoto's
 • Nabewerking
 • 20 megapixels
 • ca. 1 uur op locatie

Luchtfoto's + video

299
 • 15 Luchtfoto's
 • Luchtvideo 1 min
 • Nabewerking
 • 4k, 30 fps
 • 20 megapixels
 • ca. 1.5 uur op locatie
Voordeligst

Luchtvideo

239
 • Luchtvideo 1 min
 • Nabewerking
 • 4k, 30 fps
 • ca. 1 uur op locatie

Eventuele vragen

In een offerte neem je contact met mij op via één van de contactformulieren op mijn website. Je geeft aan wat en hoe je de luchtbeelden wilt laten maken. Heb je nog geen idee? Geef het aan en dan kijken we samen naar wat mogelijk is.

Bij de nabewerking komt veel kijken. Het editen van een video kost veel meer tijd dan het editen van een foto. Wat ik precies moet bewerken hangt af van je wensen en de opdracht. De foto’s bewerk ik met Photoshop CC/Lightroom CC. De video’s bewerk ik met Premiere Pro. Bij foto’s bewerk ik de kleuren, contrast, belichting, highlights enz.

Bij video’s voeg ik een titelanimatie toe, eventueel met een logo. Verder zorg ik ervoor dat alle losse video’s worden gemonteerd tot een korte film. Het editen van beelden wordt vaak onderschat, terwijl dat één van de belangrijkste dingen  dingen zijn bij het maken van mooie luchtbeelden. Door mijn ruime kennis en ervaring probeer ik mij te hierin te onderscheiden van de rest.

De beelden worden verstuurd in RAW-formaat. Ze kunnen eventueel ook in JPEG (zelfde als JPG) worden verstuurd. De drone video’s kunnen worden verstuurd in 4K 30fps, 2.7K 60fps of Full HD 120fps (naar keuze). De beelden worden opgestuurd via de mail met WeTransfer. Op die manier kan ik grote bestanden gewoon via de mail naar je toesturen.

Het beeld bij Full HD is 1920 pixels breed en 1080 pixels hoog, dit is ongeveer 2.07 megapixel. 4K filmen bestaat uit 3840×2160 (8.3 megapixel). 4K filmen bevat dus 4 keer meer pixels dan filmen in Full HD. Let op: om 4K af te spelen moet het apparaat 4K beeld ondersteunen. 

Ja, ik vlieg van maandag tot zondag gedurende het hele jaar. Het is ook mogelijk om mij in te huren tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Mocht ik een periode niet vliegen, dan staat dit altijd duidelijk op de website.

Een pixel is een lichtgevoelige cel die zich bevindt op een sensor. Het aantal megapixel is een term voor het aantal pixels die zich op de sensor bevinden. Als een sensor één megapixel heeft, betekent dat de sensor 1 miljoen pixels bevat. Een sensor met 10 megapixels heeft dus 10.000.000 pixels! Hoe meer megapixels, hoe hoger de resolutie. Hoe hoger de resolutie, hoe meer detail je ziet. 

Een RAW-foto is een bijzonder bestand. Als je RAW-foto’s maakt sla je de ruwe data op. Dit is anders dan het veelgebruikte JPG-bestand. Het JPG-bestand wordt gebruikt om de foto’s meteen te sturen, op internet te plaatsen, enz.

Het voordeel van fotograferen in RAW is dat je in het nabewerkingsproces over veel meer informatie beschikt. Hierdoor kun je kwaliteitsverlies in een foto een stuk beter corrigeren. Denk aan de bewerking van de witbalans en de belichting. 

Een gecertificeerd dronepiloot beschikt over een ROC of een ROC-Light vergunning. Met deze vergunningen mag je beroepsmatig met een drone vliegen. Dit betekent dat de dronepiloot beschikt over de benodigde kennis en vaardigheid om een drone op een veilige en verantwoorde manier te besturen. 

Bestel/Aanvraag formulier

  Geef uw bestelling aan:

  Bij bestelling gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. U wordt zo spoedig mogelijk benadert voor een afspraak.

  Of vraag een offerte aan:

  Werkwijze

  Ik werk aan de hand van de volgende structuur. Door op deze manier te werken kan ik je zo goed mogelijk helpen. De opdracht bestaat uit deze fases waarbij ik elke fase nauwkeurig omschrijf. Natuurlijk is de werkwijze per opdracht verschillend en daarom enkel een richtlijn.

  Allereerst kun je een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. Dit kan via het aanvraagformulier hierboven. Voor algemene vragen kun je het contactformulier gebruiken. Het is ook mogelijk om me te bellen op het nummer +0651892592. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

  We bespreken uw wensen en ik bekijk de mogelijkheden. We spreken een prijs af en we plannen een datum in waarop de luchtbeelden worden gemaakt. Ik houd hierbij rekening met het weer en eventuele no-fly zones (gebieden waar je niet mag vliegen met een drone). Let op: je hoeft niet aanwezig te zijn op de gemaakte afspraak.  

  Ik zorg ervoor dat alle apparatuur volledig is opgeladen. Middels Google Maps verken ik de omgeving om alvast een overzicht te krijgen. Aan de hand van dit overzicht maak ik een plan. In dit plan staat de manier waarop ik de beelden ga maken, maar ook je wensen waaraan ik moet voldoen. 

  Op de afspraak zelf nemen we de wensen nog eens door indien nodig. Ik leg uit hoe ik het ga aanpakken om op deze manier goed mee te denken. Nadat ik alle beelden heb kun je eventueel een selectie maken van de foto’s/video’s die je het mooist vindt. Deze neem ik dan mee in de eindselectie (de foto’s die je uiteindelijk ontvangt).

  Na de afspraak selecteer ik de mooiste beelden. Deze beelden bewerk ik dan tot een mooi eindproduct. 

  Ik stuur de beelden op via de mail (WeTransfer). Ik kan de beelden eventueel ook via de post met een USB-stick sturen. De betaling gaat via een factuur die je krijgt opgestuurd. Hierin staat de afgesproken prijs en het pakket dat je hebt gekozen/samengesteld. Mocht het niet naar wens zijn, dan plannen we een nieuwe afspraak in of krijg je je geld terug.

  Scroll naar top