Tarieven

Hieronder kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Een pakket kan helemaal op maat worden gemaakt.

Luchtfoto's

149
 • 15 Luchtfoto's
 • Nabewerking
 • 20 megapixels
 • Levering in 24 uur
 • ca. 1 uur op locatie

Luchtfoto's + video

299
 • 15 Luchtfoto's
 • Luchtvideo 60 sec
 • Nabewerking
 • 4k, 30 fps
 • 20 megapixels
 • Levering in 24 uur
 • ca. 1.5 uur op locatie
Voordeligst

Luchtvideo

239
 • Luchtvideo 60 sec
 • Nabewerking
 • 4k, 30 fps
 • Levering in 24 uur
 • ca. 1 uur op locatie

Eventuele vragen

In een offerte neem je contact met mij op via één van de contactformulieren op mijn website. Je geeft aan wat en hoe je de luchtbeelden wilt laten maken. Heb je nog geen idee? Dan kijken we samen naar wat mogelijk is.

Bij de nabewerking komt veel kijken. Het editen van een video kost veel meer tijd dan het editen van een foto. Wat ik precies moet bewerken hangt af van je wensen en de opdracht. De foto’s bewerk met fotoshop en lightroom. De video’s bewerk ik met Premiere Pro. Bij foto’s bewerk ik de kleuren, contrast, belichting, highlights enz. Bij video’s voeg ik een titelanimatie toe, eventueel met een logo. Ik zorg ervoor dat alle losse video’s worden gemonteerd tot een korte film. Ik beschouw het editen van beelden als één van de belangrijkste dingen. Ik probeer me hierin te onderscheiden van de rest. 

De beelden worden verstuurd in JPEG en DNG (RAW) formaat (naar keuze). De beelden worden in 4K of in Full HD gefilmd (naar keuze). De beelden worden opgestuurd via de mail met WeTransfer.

Ja, ik vlieg van maandag tot zondag gedurende het hele jaar. Het is ook mogelijk om mij in te huren tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Mocht ik een periode niet vliegen, dan staat dit altijd duidelijk op de website.

Een pixel is een lichtgevoelige cel die zich bevindt op een sensor. Het aantal megapixel is een term voor het aantal pixels die zich op de sensor bevinden. Als een sensor één megapixel heeft, betekent dat dat de sensor 1 miljoen pixels bevat. Een sensor met 10 megapixels heeft dus 10.000.000 pixels!

Een RAW-foto is een bijzonder bestand. Als je RAW-foto’s maakt sla je de ruwe data op. Dit is anders dan het veelgebruikte JPG-bestand. Het JPG-bestand wordt gebruikt om de foto’s meteen te sturen, op internet te plaatsen enz. Het voordeel van fotograferen in RAW is dat je in het nabewerkingsproces over veel meer informatie beschikt. Hierdoor kun je kwaliteitsverlies in een foto een stuk beter corrigeren. Denk aan de bewerking van de witbalans en de belichting. 

Het beeld bij Full HD is 1920 pixels breed en 1080 pixels hoog, dit is ongeveer 2.07 megapixel. 4K filmen bestaat uit 3840×2160 (8.3 megapixel). 4K filmen bevat dus 4 keer meer pixels dan filmen in Full HD. Let op: om 4K af te spelen moet het apparaat 4K beeld ondersteunen.

Een gecertificeerd dronepiloot beschikt over een ROC of een ROC-Light vergunning. Met deze vergunningen mag je beroepsmatig met een drone vliegen. Dit betekent dat de dronepiloot beschikt over de benodigde kennis en vaardigheid om een drone op een veilige en verantwoorde manier te besturen. 

Bestel/Aanvraag formulier

  Geef uw bestelling aan:

  Bij bestelling gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. U wordt zo spoedig mogelijk benadert voor een afspraak.


  Vraag een offerte aan:

  Werkwijze

  Ik werk aan de hand van de volgende structuur. Door op deze manier te werken kan ik u zo goed mogelijk helpen. De opdracht bestaat uit deze fases waarbij ik elke fase nauwkeurig omschrijf. Natuurlijk is de werkwijze per opdracht verschillend en daarom enkel een richtlijn.

  Allereerst kunt u contact met mij opnemen via één van de contactformulieren op deze website. U kunt me ook meteen bellen op het nummer +0651892592. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

  We bespreken uw wensen en ik kijk naar de mogelijkheden die er zijn. We spreken een prijs af en we plannen een afspraak in waarop de luchtbeelden kunnen worden gemaakt. Ik houd hierbij rekening met het weer en eventueel no-fly zones. Let op: u hoeft niet aanwezig te zijn op de gemaakte afspraak.  

  Ik zorg er voor dat alle apparatuur volledig is opgeladen. Middels Google Maps verken ik de omgeving om alvast een overzicht te krijgen. Aan de hand van dit overzicht maak ik een plan. In dit plan staat de manier waarop ik de beelden ga maken, maar ook uw wensen waaraan ik moet voldoen. 

  Op de afspraak zelf nemen we de wensen nog eens door indien nodig. Ik leg uit hoe ik het ga aanpakken om op deze manier goed mee te denken. Nadat ik alle beelden heb kunt u eventueel een selectie maken van de foto’s/video’s die u het mooist vindt. Deze neem ik dan mee in de eindselectie (de foto’s die u uiteindelijk ontvangt).

  Na de afspraak selecteer ik de mooiste beelden. Deze beelden bewerk ik dan tot een mooi eindproduct. 

  Ik stuur de beelden op via de mail (WeTransfer). Ik kan de beelden eventueel ook via de post met een USB-stick sturen. De betaling gaat via een factuur die u krijgt opgestuurd. Hierin staat de afgesproken prijs en het pakket dat u heeft gekozen/samengesteld. Mocht het niet naar wens zijn, dan plannen we een nieuwe afspraak in of krijgt u uw geld terug.

  Aan welke regels moet een dronepiloot zich houden?

  • Vlieghoogte is maximaal 50 meter 
  • Afstand tussen de piloot en drone is maximaal 100 meter 
  • Niet binnen 3 kilometer van ongecontroleerde luchthaven (tenzij exploitant of ontheffinghouder geen bezwaar heeft) 
  • Drone in het zicht van de bestuurder 
  • Niet vliegen in een gecontroleerd luchtruim 

  Blogs

  Eens in de zoveel tijd maak ik blogs waarin waardevolle informatie wordt verteld over wat ik doe. Hieronder staan een aantal van die blog vermeld. Misschien zit er iets interessants voor je bij om te lezen.

  Scroll naar top