Tijd voor professionele drone foto’s?

Cursus Drone Fotografie

Geen saaie mislukte drone foto’s meer? Verbeter de kwaliteit van je drone foto’s drastisch. Maak jezelf en anderen blij met professionele drone foto’s.
Pijl naar beneden

Een teleurstelling..

Hoi, ik ben Jasper! In 2017 stapte ik de drone wereld in en kocht ik de DJI Phantom 3 Standard. Je koopt in feite een vliegende camera, dus ga je al snel beginnen met het maken van drone foto’s en video’s. 

Toen ik mijn eerste drone foto’s maakte was ik verbaasd over de kwaliteit. De DJI Phantom 3 Standard was destijds lang niet de beste drone op de markt, maar ik had wel meer verwacht van de kwaliteit van mijn foto’s. 

Om eerlijk te zijn was mijn drone aankoop een grote teleurstelling, niet wetende dat ik deze op totaal de verkeerde manier gebruikte. Ik had geen idee hoe ik mijn drone moest instellen, waar je geschikte drone locaties kan vinden, wat het beste tijdstip is en hoe je een drone foto bewerkt.

In 2020 veranderde dit en ben ik me gaan verdiepen in drone fotografie. Ik was inmiddels wat ouder en startte met het maken van drone beelden voor bedrijven en particulieren. Naarmate de kwaliteit van mijn drone foto’s omhoog ging vond ik het ‘dronen’ steeds leuker.

Inmiddels heb ik al heel wat ervaring en heb ik door de jaren heen geleerd wat je vooral wel en niet moet doen. Ik ben erachter gekomen wat nu daadwerkelijk het verschil maakt in kwaliteit en hoe je het beste te werk kunt gaan. 

De Cursus Drone Fotografie is alles wat je nodig hebt als je snel en eenvoudig je drone foto’s enorm wil verbeteren. 

Untitled design 7
2 1

Beste Instellingen

Kom erachter wat de beste instellingen zijn voor jouw specifieke drone. En ontdek welke instellingen je gebruikt bij verschillende weerssituaties.

6

Compositie Vormen

Vorm de juiste compositie vanuit de lucht en kom erachter hoe je een drone foto interessant maakt.

8 1

Drone Filters

Gebruik ND-filters, PL-filters of UV-filters van je drone op de goede manier en creëer hiermee meer mogelijkheden.

1 1 1

Locatie zoeken

Vind de ideale drone locaties en krijg het juiste op beeld. Leer hoe je je moet voorbereiden en hoe je gebieden verkent.

4 1

Inspiratie Opdoen

Waar en hoe zoek je inspiratie om tot meer inzichten te komen? Leer hoe je op een andere manier vanuit de lucht kunt kijken.

7

Drone Accessoires

Wat heb je wel en niet nodig voor drone fotografie? Ontdek welke accessoires je altijd op zak moet hebben zodat je niets ontbreekt.

9

Bijzondere Foto's

Maak long exposure foto's, panorama's, foto's met een hele hoge resolutie en pas het madurodam-effect toe.

5

Juiste Tijdstip

Wanneer is het juiste tijdstip voor de perfecte drone foto? Weet op welke dag en op welk tijdstip je paraat moet staan.

3 1

Bewerking

Hoe bewerk je een drone foto met Lightroom en Photoshop? Leer bewerken bij verschillende weersomstandigheden.

Quizvragen

Quizzen

De kennis die je hebt opgedaan kan je meteen toetsen. Er zijn 80+ quizvragen verspreid door de cursus waarmee je je opgedane kennis kunt peilen.

Feedback

Feedback

Stuur je drone foto's op en krijg persoonlijk advies. Ik sta altijd klaar om je te helpen en vertel je graag wat je kunt verbeteren en hoe.

Bonus

Bonus

In een apart bonus hoofdstuk kan je bij mij achter de schermen kijken. Hierbij ga ik van niets naar een mooi eindresultaat.

Dit soort drone foto's kan je na de cursus maken

Pijl naar beneden

Meestgestelde vragen

Druk op de knop hieronder en vul het afrekenformulier in. Na het plaatsen van een bestelling kun je meteen beginnen met de cursus drone fotografie. Je komt terecht in de online leeromgeving van Drone Optiek. Hier vind je al je accountgegevens en je aangeschafte cursus.

Als je voor het eerst in de cursus komt krijg je een virtuele rondleiding waarin alles wordt uitgelegd en wordt aangewezen.

Tijdens het plaatsen van een bestelling maak je meteen een wachtwoord en gebruikersnaam aan. Hiermee kun je altijd inloggen en toegang krijgen tot de cursus. 

Nadat je een account hebt gemaakt kun je je wachtwoord nog altijd wijzigen. 

Als je nog geen drone hebt is dat geen probleem. Je kunt alsnog de cursus volgen en toegang krijgen tot de cursus zodra je een drone hebt.

De cursus is te volgen met alle drones. Als demonstratie worden voornamelijk drones van het merk DJI gebruikt.

Wat betreft de beste instellingen worden specifieke drone modellen besproken, zoals de DJI Mini 2, DJI Mini 3, DJI Mini 3 Pro, DJI Mavic 3, enz..

In de cursus wordt Adobe Lightroom CC gebruikt om je drone foto’s mee te bewerken. Dit programma is niet essentieel om de cursus te volgen. Toch raad ik je aan om dit programma te gebruiken, omdat het een belangrijk onderdeel is van luchtfotografie.

Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je ook gewoon op je mobiel of tablet inloggen. Vervolgens kun je de cursus volgen op je mobiel, tablet of wat voor apparaat dan ook.

Neem contact op via de mail en geef aan dat het toch niets voor jou is. Ik reageer zo snel mogelijk en help je verder. 

Deze cursus is voor dronepiloten die in een korte tijd veel hogere kwaliteit drone foto’s willen maken. 

6 1

Levenslang toegang tot de cursus

1 3

30 dagen geld terug garantie

3 3

Meer dan 80 quizvragen

2 2

Kijk wanneer en zo vaak je wilt

4 3

Snelste manier om je drone foto's drastisch te verbeteren

5 1

Up-to-date en continu verbeterd

30 dagen geld terug garantie

Je bent volledig beschermd door de 100% gegarandeerd geld terug garantie. Als je niet tevreden bent met de cursus drone fotografie in de komende 30 dagen, dan kun je contact opnemen en krijg je meteen je geld terug.

1

Druk op de knop hieronder om direct toegang te krijgen tot de cursus.

2

Vul het afrekenformulier in waarbij je meteen een gebruikersnaam en wachtwoord maakt.

3

Ga naar de cursus en begin meteen met het verbeteren van je drone foto’s.

Eenmalig

Cursus Drone Fotografie
150
100,-
  • 50+ waardevolle lessen
  • 80+ quizvragen
  • Levenslang toegang
  • Ook toegankelijk op mobiel en tablet
  • Persoonlijke feedback
  • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
  • Leer op je eigen tempo
  • BONUS: kijkje achter de schermen
Enthousiast geworden? Ga meteen aan de slag!
Scroll naar boven