drone kopen DJI online winkel

Waar kan je het beste een drone kopen? – Drone winkel zoeken

Er zijn onderhand aardig wat drone winkels die van allerlei drones verkopen. Waar kan je het beste een drone kopen en wat moet je weten voordat je een drone winkel kiest? In dit artikel geef ik je een overzicht van de beste drone winkels.

Waar kan je het beste een drone kopen?

Naar mijn ervaring kan je het beste een drone kopen bij een grote betrouwbare online webwinkel of een winkel dat gespecialiseerd is in drones. Voorbeelden hiervan zijn Coolblue, CameraNU en droneshop.nl.

Koop je een drone van het merk DJI, dan kan je ook overwegen om de drone op DJI.com te kopen. Waar je drones het beste kunt kopen hangt af van een aantal factoren.

Wat voor drone je gaat kopen

Speelgoeddrones onder de 300 euro kan je het beste kopen bij Bol.com. Een drone kopen voor je kind kan dus het beste bij Bol.com. Zij hebben wat dat betreft het grootste assortiment en dus de meeste keuze. Veel van de drone shops verkopen alleen drones van minstens 300 à 400 euro.

Ben je van plan om een FPV drone te kopen, dan kan je deze het beste bij een winkel kopen die hierin is gespecialiseerd. SpeedDrones is een optie, maar ook bij Droneshop.nl kan je hiervoor goed terecht.

Heb je een camera en wil je je gereedschap uitbreiden met een drone, dan is een camera winkel mogelijk je beste optie. Zij kunnen een drone voor je vinden die goed past bij de cameragereedschap die je momenteel hebt. Je kan in dit geval ook goed terecht bij een drone winkel, alhoewel zij waarschijnlijk minder verstand hebben van normale camera’s.

Of je een drone online koopt of bij een fysieke winkel

Verspreid door Nederland zijn er een aantal fysiek drone winkels waar je naartoe kunt gaan. Bij welke winkel je het beste een drone kunt kopen is dus natuurlijk afhankelijk van waar je woont. Als je een drone online koopt maakt dit echter niet uit. In dit geval is de verzendtijd iets waar je op moet letten.

Hoeveel hulp je nodig hebt

Het hangt er tot slot vanaf hoeveel hulp je nodig hebt bij het kiezen/gebruiken van een drone. Een drone online kopen is geen probleem, maar voor meer hulp is het mogelijk handiger om een fysieke winkel op te zoeken. Mocht je tijdens je aankoop met vragen zitten, dan kan je voor nader informatie altijd nog naar de fysieke winkel.

Zoals je in de lijst hierboven kan zien zijn er veel verschillende winkels die drones verkopen.

Welke winkels verkopen drones?

Zowel grote als kleine bedrijven verkopen drones. Zo heb je online winkelgiganten als Coolblue en Bol.com, maar ook niches die zich enkel in drones specialiseren. De grootste drone winkels van Nederland heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet:

Grote online winkels

Drone winkels

RC winkels

FPV drone winkels

Camera winkels

Drone winkels in de buurt

Zoals ik al zei zijn er een aantal fysieke drone winkels in Nederland (inclusief Antwerpen) waar je terecht kan. Houd er rekening mee dat misschien niet alle fysieke winkels zoals CameraNU en Coolblue drones in de showroom verkopen. Neem in dit geval voor de zekerheid contact op zodat je zeker bent dat je er terecht kunt voor drones.

Zoals je in de lijst hieronder kunt zien hebben de meeste steden wel 1 winkel die drones verkopen. Als je een fysieke winkel wil bezoeken die zich specialiseert in drones, dan moet je mogelijk wat verder rijden.

De meeste grote steden hebben wel een MediaMarkt of Coolblue winkel. Voor beter advies kan je het beste een winkel bezoeken die is gespecialiseerd in drones of in camera’s. Dat zijn dan ook de winkels die ik hieronder benoem.

StadWinkel
AmsterdamCameraNU
AlkmaarCameraland
AlmereDroneLand
Amersfoort –
AntwerpenKamera Express
ArnhemKamera Express
Barneveld –
BredaKamera Express
Den BoschDroneshop.nl & SpeedDrones & Kamera Express
Den HaagKamera Express
EindhovenCameraNU & Kamera Express
EnschedeRC Racing Twente
GroningenCameraNU & Kamera Express
Haarlem
Haarlemmermeer– 
Nijmegen
RotterdamDroneKenner & CameraNU & Kamera Express
Tilburg
UtrechtKamera Express
ZwolleKamera Express

Scroll naar boven
Verbeter je drone foto’s drastisch in 6 stappen
Download het gratis stappenplan en kom erachter hoe je in 6 stappen de perfecte drone foto maakt.
Verbeter je drone foto’s drastisch in 6 stappen
Download het gratis stappenplan en kom erachter hoe je in 6 stappen de perfecte drone foto maakt.